Постмодеристік дін (ҚазҰУ Хабаршысы. Дінтану сериясы, 2017)
Мақалада автор постмодернизм мен діннің арақатынасы мен өзара байланысын,постмодернистік діннің ерекшеліктерін қарастырады. Дін мыңжылдар аралығында адамдардыбайланыстырып, қоғамның біріктіруші негізі болды, олардың өміріне мән-мағына беріп, барлықадамилық қатынастарды қалпына келтіріп отырды. Постмодерн жағдайында оған не болды?Ол постмодернизмнің кері әсеріне қарсы тұра ала ма? Оның жоғалып, құрып кетуі мүмкін бе,жоқ әлде қоғамның постмодернистік деңгейіне өтуіне байланысты ол да бейімделе ме? Автормодернизм мен постмодернизм жағдайында осы мәселенің ахуалын және шешу мүмкіндіктерінайқындауға тырысады.